Utan smink och i fritidskläder

Innehåller annonslänkar

Det flesta dagar ser jag ute så här. Utan smink och ofta i fritidskläder så det blir inte mycket outfit bilder här minsann. Jag åker mer och mer iväg på saker utan att sminka mig eller klä upp mig och det är så skönt. Visst är det roligt att göra sig fin ibland men inte varje dag.

Började på det som ska bli en fågelmatare igår. Vi får se om den håller i bränningen.

Morgonen är magisk när jag går ut med hunden. Dimman över sjön, färgerna och tystheten ger så mycket energi.

Nu ska jag ut och klippa gräset. Klipper sönder löven och här behöver jag inte räfsa nästan någonting.

Ha det fin dag mina bästa bloggläsare

Kram Lotta

Fina kökshanddukar HÄR, HÄR och HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Utan smink och i fritidskläder”

  1. Så inspirerande och äkta! Klippa sönder löv är min todo för eftermiddagen.. tidigare har vi krattat halvt ihjäl oss tills jag lärde mig att det är bättre att klippa dem och låta dem ligga kvar.. sparat mycket energi på det :).
    Kram och trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *