Trädgårdsarbete och grill

Innehåller annonslänkar

Jag har varit ute hela dagen och det är så roligt att hålla på med nya köksträdgården. Nu börjar det roliga att planera och skapa och inte bara att köra grus.

Tallrikar här

När jag kom in ikväll hade Kalle satt igång och laga grillat. Det är så tacksamt att hålla på att jobba och sedan slippa ställa sig att laga mat. Kalle och jag vi delar på mycket jobb och jag tar gärna disken och städningen mm när Kalle lagar mat.

Vas här

Nu är det skönt att sitta lite efter en dag utomhus och jag ska ta med kameran ut så ni ska få se vad som händer. Det är ju roligt att ha allt i bilder också. Imorgon ska jag till keramiken och göra två nya lyktor till de här . Mina har gått sönder och jag tänkte göra några egna och ska fundera på vilken färg det ska bli. Det blir roligt att se vad jag kan hitta på.

Ha en fin kväll 🌺

Kram Lotta

Snygga nyheter Grön klänning här, blå klänning här , rosa klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *