Tips från badrumsskåpet

Innehåller annonslänkar

Godmorgon ifrån badrumsskåpet blev det idag. Jag har bokföring på morgonen och eftersom jag jobbar mindre än vad jag gjorde för några år sedan så går det ganska fort. Jag räknar med att vara ute i eftermiddag för jag såg att solen låg på berget när jag vaknade och lös genom skogen. Härligt!

Här kommer några enkla tips på några produkter jag gillar. Ida Warg body serum tycker jag ger så fin lyster och den använder jag på kroppen. (Flaskan är omgjord nu) Passar väldigt bra till sommaren och om du vill visa benen i sommar.

Den här parfymen har jag gillat mycket, väldigt blommig och lätt men den säljs tyvärr inte längre och slut hos mig. Finns en ny här som ser ut som en nallebjörn och den funderar jag på. Det var Philips förra flickvän som hade denna doft som jag blev kär i. Säkert för ungdomar men det skiter jag i 🙂

Till vardags använder jag mest mist som parfym. Fräsch doft som passar bra till vardags. Rituals har många som jag gillar.

Min favorit i badrumsskåpet just nu är serum från Hickarp. Ger fin lyster och gör en mjuk och fin i ansiktet. Sedan vill jag poängtera att jag bryr mig inte så mycket om dyra krämer osv. Jag kan köpa på apoteket eller vad som helst. Min mamma har världens finaste hy och alltid fräsch och hon har aldrig ägt sådant där dyrt. Jag handlar sådant som jag tycker verkar bra och det kan vara allt möjligt.

Nu ska jag sätta lite fart här, jag skriver det varje dag som avslut. Men det är inte så mycket fart på mig för tillfället, eller tillräcklig fart för att vara jag just nu. Kalle blev också hemma idag så idag har jag sällskap igen.

Ha en fin dag, återkommer lite senare

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tips från badrumsskåpet”

  1. Hej Lotta! Ville bara meddela att jag såg parfymen du visar på bild i bloggen, hos Lyko👍 / mvh ”läsare av din blogg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *