Städa och fixa bloggen

Innehåller annonslänkar

Jag skulle åkt iväg idag men det blev inställt på grund av sjukdom så istället får det bli städdag här. Det syns inte på bilderna jag tar för jag vinklar ju bara ett litet hörn men vi har ganska skitigt här tycker jag. Det blir lätt skitigt på golv osv när man har djur också.

Spode
Tvål

Sedan är jag inte klar med alla kategorier för bloggen så jag behöver fortsätta rensa och lägga alla inlägg i rätt kategori. Det är roligt att gå igenom alla blogginlägg men nu är jag på åren Elin var sjuk så det känns lite tungt. 25 maj är det 7 år sedan så tiden går.

Jag kan verkligen tipsa om tvålen här på köksbänken, den doftar magiskt gott. När den är slut kan man ju fylla på någon annan också 🙂

Ha en bra dag 🌺

Kram Lotta

Nyheter Cellbes HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Städa och fixa bloggen”

  1. Hej
    Har man djur så är det jättebra att ha en liten mopp i ett gömt hörne i köket
    Då kan man torka av fläckar lite efter hand snabbt o lätt. Jättebra.
    Ha en fin dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *