Spastund och rosa bandet

Reklam Apotek Hjärtat

Visste du att Apotek Hjärtat är huvudsponsor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Där kan du köpa ett rosa bandet eller rosa armbandet HÄR. Genom att köpa ett rosa bandet eller rosa armbandet så bidrar du också med pengar till cancerforskningen. Dessa pengar kommer verkligen till nytta och jag har själv erfarenhet av det när Elin fick cancer. Vi fick hjälp av Cancerfonden vid ett tillfälle. Hos Apotek Hjärtat finns också utvalda varor där 5 kronor per såld vara går till Cancerfonden.

Här kommer några förslag från mig hur man kan ha en egen liten spa-skönhetsstund med produkter från Apotek Hjärtat.

Sheet mask är något jag länge har velat prova och den HÄR med persika var riktigt skön och gjorde min hund len och fräsch inför sminkningen. Rekommenderas att prova.

På hälarna satte jag på en hälmask som hjälper till att ta bort förhårdnader, den finns HÄR.

I sminkväg har jag länge velat ha ett nytt nagellack och läppstift i lite mer höstfärg. Jag har också provat en ny mascara från apolosophy som var riktigt bra HÄR

Du får 20% rabatt med koden FYRA20 vid köp över 400kr hos Apotek Hjärtat endast online och är giltig till midnatt söndag 30/10.

Det här läppstiftet matchar nagellacket och har en riktigt snygg höstig loook. Det heter IDUN Minerals Matte Lipstick Lingon och finns HÄR.

Nagellacket går i samma ton och heter IDUN Minerals Nagellack Topas och finns HÄR.

Ja det var en enkel liten spastund med några tips från mig. Jag kan också passa på att tipsa om att de har gott te HÄR som jag drack under tiden jag fixade mig och som också ger pengar till cancerforskningen.

Vill du också passa på att handla hos Apotek Hjärtat så får du 20% rabatt vid köp över 400kr, endast online och koden är giltig till midnatt söndag 30/10. Koden i kassan är FYRA20

Du hittar Apotek Hjärtats och Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj HÄR

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Spastund och rosa bandet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *