Sommarklänningar och begravning

Innehåller annonslänkar

Igår hade jag en sådan supermysig dag med keramik, ärenden och umgicks med barnen men idag blir det en lugn dag hemma. Jag hade tänkt börja lite med att gjuta sten men jag tar nog tag i lite annat. Ja vi får se. Om jag är borta en dag så tar det så mycket energi så då måste jag ha hjänvila efteråt. Men det går bra, jag vet hur jag fungerar nu. Jag känner in och lyssnar på kroppen.

I garderoben har det flyttat in lite klänningar som jag ska prova och en kostym. Imorgon ska jag på min morbrors begravning och i helgen ska vi också bort så detta ska ni få se på framöver, om det passar vill säga.

Klänningar här, här och här och kostym här

Jag tänker en sommar med klänning, den lilla väskan och så bruna sköna sandaler. Älskar ju blått i kläder också.

Jag ska ta och fixa lite här inne och sedan gå ut med mina fröer. Mina kallsådder tog sig dåligt i år , troligtvis pga av kylan. Jag har fler som skrivet att det varit ett dåligt år så jag beställde nya fröer. Vi får se om jag förodlar lite men det mesta sätter jag nog rätt ner i jorden.

Vädret ska ju bli underbart och våren är så kort så ute vill jag helst vara hela dagen.

Ha en fin vårdag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *