Solstickan och en julklapp

Innehåller annonslänkar

Vi köpte brandfiltar i julklapp till vårt hus, Elin och Philip fick också var sin till sina lägenheter. Jag gillar verkligen Solstickans produkter så mycket. Stilrena och funktionella.

Letar du snygga etiketter till dina burkar så har solstickan två olika, jag länkar dem till dem här och här. Tycker också att brandsläckaren är en snygg detalj i hemmet och även förbandslådan . Solstickan är bra presenter som många verkligen behöver i sina hem.

Idag är det torsdag igen så då är det kör. Jag ska ut en sväng först i det fina vädret.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Solstickan och en julklapp”

    1. Anne-Charlotte

      Hej, det finns nog inget svar på den frågan känner jag, det är upp till var och en skulle jag säga. Precis som med allt annat i live. Kram Lotta

  1. Solstickan har även väldigt fina tändsticksask burkar med smarta refill förpackningar om man tycker det är kul med fina sådana. Finns i massa olika färger från klara till pastell. Såklart att vanliga tändstickor duger men dessa tycker jag pryder sin plats och är miljösmarta, bara ett tips! Tack för tipset med Falu timmer grå på pall kragen, skall hämta min färg idag.❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *