Sol i sovrummet

Innehåller annonslänkar

Det blev en tur till staden idag och köpa lite blommor och sedan har jag kokat rabarbersylt. Lägger ut det en annan dag så kan ni få recept. Jag har också pratat med Elin. Vi pratar nästan varje dag.

Kalle skulle förbi affären och köpa rödfärg till mig så jag kan fortsätta måla imorgon. Två sektioner varje dag tänker jag blir lagom. Sedan ska det ju målas ett varv till när första lagret är klart.

Nu ska jag sätta på mig lite bra kläder för att ut och gå med Pettson, vi ska möta Kalle som snart är på väg hem. Det brukar bli en lagom promenad för Pettson som älskar ut och gå.

Här ser ni min nya röda klänning som jag hoppas kunna ha på mig snart om värmen kommer.

Ha det så bra

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sol i sovrummet”

 1. Hej fina Lotta
  Jag måste bara få säga dig att jag läst din blogg i många år Varje gång som jag läser din blogg blir jag alldeles varm i hjärtat och så glad. Du är den mest fantastiska kvinna som inspererar mig och ger så mycket energi. Inte konstlad på något vis utan helt naturligt glad och vacker. Gett mig många härliga skratt.
  Skickar dig en stor kram till dig och din fina familj.
  Kraaaaaaaam
  Ingela

  1. Anne-Charlotte

   Hej
   Å vad dina ord gör mig glad! När jag sitter här hemma och skriver är det lätt att glömma bort att det är så många som läser. Jag försöker skriva och fota varierat men också kunna jobba med det så det är inte alltid så lätt. Men små kommentarer som dina ord gör mig jätteglad. Tack , Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *