Snökaos, kommer vi iväg?

Innehåller annonslänkar

Godkväll alla fina bloggläsare. Det blev en promenad med min fina och nära vän Helena idag. Älskar att ha vänner som man kan prata djup med. Vi ska bli duktigare att även ringa till varandra lite mer. Vi går och pratar i en timme och så ses vi inte så mycket på andra tillställningar men det här har blivit vår grej. Så värdefullt. Mamma bjöd på lunch idag igen också, så jag är så tacksam 💗

Nu har jag varit hemma och jobbat och behöver ta tag i min bokföring som jag ska skicka iväg. Kalle kom hem med lite kryddor häromdagen som jag satt ner i jord och i mina fina krukor så de ska klara sig lite längre.

Ikväll har jag också duschat och använt min mask med c-vitamin. Elin har också gett mig ett Glowtonic och en Photofacemask som är toppenbra. Några nya produkter i mitt sminkskåp, jag köper nästan aldrig några nya krämer, utan mer smink i så fall.

Lite mer naturliga och vanliga människor behöver vi i sociala medier tycker jag.

Idag kom också min nya mascara som jag ska testa och ett jättesnyggt läppstift. Ni brukar tycka det är kul med sminktips men såg att det jag köpt är visst slutsålt.

Blusen och tröjan blev jättebra och jag ska sortera lite i min garderob som jag inte kan ha längre. Nu funderar jag lite på hur det ska bli att åka på spa när det ska bli snökaos. Min man fyller 50 år så det är ju tänkt att vi ska det lite festligt men vi får se om vi tar oss dit.

Ha en skön kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Snökaos, kommer vi iväg?”

  1. Hej fina Lotta. Är lite nyfiken på vad Din Mamma bjuder på till luncherna?
    Må så bra. Kram från Lena

    1. Anne-Charlotte

      Hej, ja det är allt möjligt som korvstroganoff, potatismos och hamburgare, pannkakor osv Kram Lotta 🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *