Sminktips

Innehåller annonslänkar

Det ni ställer mest frågor om här på bloggen brukar vara mitt smink, sedan efter det så är det kläder och sedan inredning. Så nu när jag ändå är sjuk ska ni få ett inlägg om vilket smink och min hudvårdsrutin är just nu. Jag byter en del saker ofta och en del smink har jag haft länge.

När jag duschar så tvättar jag alltid mitt ansikte med facial cleancer, den har jag haft i många år och tycker väldigt mycket om. På kroppen har jag oftast foaming shower gel. Jag har precis börjat använda tre nya produkter som jag inte vet så mycket om än men kommer skriva om mer framöver. Roll on tycker jag är viktigt att ha en utan alkohol.

Just nu använder jag den här dagkrämen och den här nattkrämen och så double serum. På kroppen blir det antingen Ritual of karma eller treatment essence

I sminkväg så använder jag alltid barminerals concealer, gel cream eller foundation. Min ögonskugga kommer från Mary kay och finns inte på nätet. Min rouge kan verkligen rekommendera och på ögonbrynen använder jag två olika brynfärger här och här. Ögonbrynspenna och browgel har jag också ibland. Jag målar också lite contour och highlighter med en palett. Mascara har jag denna just nu men letar en bättre ( tipsa gärna) . På läpparna har jag massa olika och olika märken men på den här bilden är det det här läppstiftet. På naglarna har jag precis köpt ett rött fint nagellack.

I parfymväg har jag en del olika men använder mest cotton och mist.

I år har jag inte varit och fixat bryn och naglar så mycket men vi får se om det är något jag gör nästa år. Jag är faktiskt lite sugen på det igen.

De flesta dagar är jag helt osminkad och kan åka till stan och handla och se ut hur som helst. På vintern trycker jag bara ner en mössa på huvudet. Jag är lite lat av mig både med att sminka mig och tvätta av allt så jag sminkar mig bara några dagar i veckan.

Hoppas ni tyckte det var kul med lite skönhetstips, det blir ju inte så ofta.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Sminktips”

  1. Jag är som du. Sminkar mej väldigt sällan. Eller har väl blivit lite bekväm med att slippa sminka av mej…. Testar gärna contour och rouge, och läppstift. Har köpt mini-mascara från Lyko, så jag kan använda dem mer sällan innan de tar ”slut”. Vore bra med fler mindre produkter, de håller ju inte i evighet!

    1. Men smart med mindre produkter. Jag ska gå in en butik och handla tror jag så man kan testa och se lite. Det är kul ibland att känna sig fin men jag orkar inte med det varje dag 🙂 Kram Lotta ❣️

  2. Hej Lotta, krya på er och verkar som ni fått en lindrig covid – oj så många som varit sjuka före och under julen. Läskigast är ju RS viruset tycker jag som drabbar så många mindre barn, min svärdotter jobbar på barnavdelningen på sjukhuset och vittnar om en riktigt kaotisk situation. Jag kan tipsa om Vilken mascara som helt fångat mig, Lancome – helst den med smal borste som fångar fransarna så fint. Den är lite dyrare men passar på under kampanjer och den håller länge. kram Milla

    1. Hej

      Ska spana in Lancome och smal borste låter ju toppen, Ja nu är vi krassliga och värst med hosta och lite tung andning, men bara att härda ut så går det ju över. Kram Lotta 💕💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *