Semester med lite av varje

Det känns som man har semester och dagarna lunkar på i sin takt med olika saker. Igår var jag borta hela eftermiddagen med att fika och äta med nya bekantskaper och idag är vi ute och systerson son är här och sover över.

Det är skapligt fint väder så man kan äta frukost på bryggan

Dynor förra året här , mugg här

Tvättat håret har man inte gjort på flera dagar men det är som det ska. Gammal klänning här

Milton har fått sin första gädda som blev kräftbete.

Jag har planterat nya fina blommor som jag fick när jag hade fest

Jag har beställt lite fina underkläder och andra kläder som ni får se en annan dag.

Jag har tänkt börja måla mitt fågelhus jag fick av pappa och köpa fina konsoler så vi kan bygga en ställning att sätta det på. Kalle skruvar trätall på flotten så vi kan börja bygga och vi ska på loppis i eftermiddag och jag ska kika om jag hittar saker jag kan ha i trädgården.

Ja det är skönt med semester och bara ta allt lite som det kommer. Imorgon ska vi till stan och göra lite inköp så jag kan städa boden och få ordning där.

Ha det så bra 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *