Sånt som jag tycker är fint

Innehåller annonslänkar

Ikväll har vi kikat lite på tvprogram som vi missat när vi varit borta. Våra kvällar innan våren kommer är ofta väldigt lugna med vila.

Kruka här, ljuslykta här, påslakan här, påslakan här, tvålpump här och grytunderlägg här

Idag kom ett lass makadam så nästa vecka börjar jag med nya odlingsytan och lite slänt som jag ska försöka förvandla framöver. Jag vill inte ha någon perfekt trädgård här, utan mer lantligt och yvigt men det tar ju tid innan alla träd och växter syns. Förra året var det ju så torrt också.

Vas här, lykta här, stor necessär här, liten necessär här

Jag längtar att fixa lite vår här hemma. Måste köpa lite blommor och lökar i kruka. Är väldigt sugen på lite Lexington.

Kudde här, påse här, påslakan här , handduk här, servett här och kruka här

Vattenkanna här, underlägg här, kudde här, handduk här här och här

Jag fick ju en drejskiva i födelsedagspresent så på keramiken imorgon tänkte jag inte dreja utan göra något annat. Vi får se vad jag ska hitta, det finns så mycket kul. Kanske något man kan ha i trädgården.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *