Så lätt att gå vilse

Innehåller annonslänkar

Idag vaknar jag med ett glatt hjärta. Jag gör det ofta och att det är glatt är jag för att jag så ofta följer hjärtat. Jag tar inte alltid den lättaste vägen, inte andras väg eller val utan hittar min egen stig. Den gör mig lycklig.

Jag har letat så många år efter vad som gör mig lycklig just nu, det ändrar sig hela tiden och det vet jag nu och jag har skaffat mig det. Det ger en sådan ro. Mitt liv går i ett helt annat tempo, ingen stor strävan framåt, inte blicka på andras liv osv Utan bara en stilla ro i att så här lever jag och jag ger mig det bästa livet.

Det är ett sådant brus där ute. Jag orkar inte med det, alls.

Det är därför jag älskar min blogg också. Här är vi inte så många, här är det du och jag en stund. Inte massa scrollande, inte massa andra, inte massa att jämföra sig med. Här får jag ro med er. Så tacksam.

Det är så lätt att gå vilse, men det blir bara viktigare och viktigare för mig att få vara jag. I min trötthet som går fram och tillbaka så är det viktigt att ge mig ett liv som jag orkar vara i.

Idag ska jag på ärenden, fixa mina naglar i någon fin färg, jag ska besöka min syster ( vi jobbar på att jag ska bli förvaltare till henne) jag ska förbi Mio och kika på möblerna till sonens födelsedag, tror det blir den här som var bra pris och rea. Tack för era tips på instagram.

Den här veckan är det roligheter för det är min födelsedagsvecka, hoppas alla håller sig friska från covid. Vi har klarat oss än så länge.

Ha en fin måndag

Kram Lotta

MÖblerna på altanen finns här och här, korgarna från Blomstertorget, lyktan är gammal här, Fågel från inredningsbutik i Vimmerby, filtar Här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Så lätt att gå vilse”

  1. Får man lägga in ett önskemål? =)
    När du gör en länk till tex Mio, kan du göra så det blir en ny flik då (på datorn)? Nu blir det att din sida försvinner och man hamnar på tex Mio men sen när man vill tillbaka till dig blir det ibland att man slungas tillbaka ända till ”sökmotorsidan”

    1. Hej, det var smart! Hade så på gamla bloggen och ska undersöka om det går att göra så på den här också. Kram Lotta

  2. Jag är så glad att du vill fortsätta blogga, det är så många som slutar och har endast instagram. Men jag tycker om dina fina bilder och dina tankar. Du är en sån inspiration för mig då du har en inredningssmak som passar mig så bra, och trädgårdsinläggen är så kul att följa och få tips om. Så jag kommer att vara en trogen läsare så länge du har bloggen. Trodde att jag skulle sakna bilder från gamla huset, men det är så fortsatt roligt att få se det här nya ta form undan för undan. Jag hoppas du slipper troll och taskigheter på denna blogg så du vill fortsätta länge till. Stor kram från trogen läsare sen många år. / Susanne

    1. Hej, å vad du gör mig glad och så snällt att du kan berätta att du fortsätter gilla bloggen, det betyder så mycket för mig. Här finns många drömmar att förverkliga så det blir många projekt i framtiden och såklart trädgård som jag älskar. Kram

  3. ”Här är vi inte så många, här är det du och jag en stund. Inte massa scrollande, inte massa andra, inte massa att jämföra sig med” – så klockrent, precis det som jag gillar med att läsa och följa en blogg. På Insta blir det så mycket intryck och korta snabba inlägg. Tack för att du fortsätter bloggandet 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.