Röda läppar och fin i håret

Innehåller annonslänkar

Jag tänkte jag skulle hinna ut och måla lite staket idag men dagarna går så himla fort. Det är så härligt väder ute så det kan nog bli några timmar innan vi möter Kalle när han kommer hem från jobbet.

Jag har varit hos frisören och varit i affären och handlat mat. Vi vill ha massa god mat hemma för det mig väldigt glad. Det är så himla dyrt nu med maten men vi är inte iväg på så mycket resor osv. Vi satsar på att ha en fin vardag och då ingår en god middag på kvällarna. Jag handlar och Kalle lagar. Ikväll blir det grillade burgare på högrevsfärs.

Jag var också förbi och kikade på lite nya blusar och tröjor, tycker den HÄR tröjan med lite krage var fin. Får bli en tur till Västervik snart och handla ljus också, får kolla lite mer då.

Håret har växt i sommar, men vi la i lite mörk bottenfärg och så ska jag klippa lite mer nästa gång. Ett tips på läppstift ska ni få också. Supersnygg färg så här till hösten, heter magnolia i färgen och finns HÄR

Nu åker målarkläderna på så ska jag fixa lite mer bilder till bloggen också.

Ha det gott

Kram Lotta

Jacka här
Klänning här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Röda läppar och fin i håret”

  1. Usch ja, man hoppar till då man ser hur helt vanliga basvaror blivit dyrt. Vi är bara två hemma och behöver inte snåla, hur gör en storfamilj liksom …
    Man får planera, äta upp den mat man köper och smarta till det och dryga ut med sånt som är både billigt, gott o klimatvänligt 😊. Vi äter båda matlådor på jobbet, blir mycket att laga men låtsas att vi är 4 personers familj som förr så funkar det bra. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *