Rena hem

Innehåller annonslänkar

Jag beundrar dem som har rena hem. Här är det kanske inte så stökigt men det är heller inte rent. Jag är inte så duktig på att fixa ugnen, kylskåpet och sånt men nu har jag satt lite fart. Idag blev kylskåpet och lilla frysen ovan rent och massa is kom bort. Ugnen hade jag inte städat ur på ett år så det var verkligen dags.

Jag har organiserat lite i kylskåpet också med att ställa burkar i plastlådor osv Nästa städning blir skafferiet men det får vänta lite, kanske onsdag. Ja vi får se.

Kuddar här

Jag har beställt så fina mattor till vardagsrummet och köket som ni ska få se framöver. Vi skulle ju tapetserat i somras men det blev inte av när jag inte mådde bra så jag längtar efter att göra det framöver. Det är inget som måste ske just nu.

Jag såg att våra tapeter vi har här inne från Lexington verkar utgå och på rea hos tapetbutiker, väldigt mycket billigare än vad vi fick betala men synd om de ska försvinna. Älskar mina tapeter i sovrummen.

Imorgon blir det en tur till Västervik för att hämta pass och köpa hundmat och så får vi se vad jag hittar på mer. Jag ska ju på en stor fest på fredag, men jag tror jag har allt till den. Jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska ha klänningen eller blusen. Jag ska fixa mina naglar också och det ska bli roligt, det var nog nästan ett år sedan nu som jag gjorde iordning dem.

Nej slut från mig, och vill ni ha lite tips på något som jag själv önskar mig så är det dessa koftor i ljusrosa och ljusblå som finns här . Har dem i två bruna nyanser som jag haft mycket, till våren får det bli andra färger.

Allt gott till er

Kram Lotta

Kanna här
Glas här
Tallrik här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *