På språng

Innehåller annonlänkar

Idag får det bli lite enkla mobilbilder för jag har varit mest på språng. Jag har för första gången sedan min utmattning började blivit erbjuden att komma till en psykolog på samtal. Nu mår jag mycket bättre både psykiskt och fysiskt men jag tackade jag till detta och det var ett väldigt givande samtal.

Det finns mycket att prata om, mycket som jag inte velat skriva om här och mycket som jag har skrivet om och även delat med er. Jag ser fram emot att fortsätta få gå dit.

Supersköna skor Tamaris här

Innan jag åkte hem tog jag en lunch på ett matställe bredvid sjukhuset. Dit gick vi ofta när Elin var sjuk, det är mycket tankar som sätter igång när man är i den miljön runt sjukhuset men det känns bra nu. Tänk att i vinter är Elin friskförklarad, då har det gått 5 år sedan behandlingen avslutades.

När maten var inplockad efter varit i mataffären på vägen hem så blev det promenad med Pettson. När vi ska gå vill alltid Findus med så man får skynda sig iväg annars går han efter och skriker. Idag blev det 4 km så han kunde inte följa med.

Kalle jobbar hemma några dagar igen och ikväll ska vi kika på tv:n och äta plockmat. Jag tittade nästan aldrig på tv förr men nu sitter vi ofta och äter och tittar på något tillsammans på kvällen.

Ha det så bra

Kram Lotta

Sko här
Tröja här
Parkas här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *