Överdelar och byxor

REKLAM CELLBES

Ibland blir man lite extra glad som tex när man får visa och fota mysbilder för Cellbes. Ja är det någonting vi verkligen behöver denna tid så är det mys i alla former. Jag älskar ju myskläder om jag är hemma. Kläderna ska sitta skönt och så vill jag ha fint omkring mig. Tända ljus och få tid att göra det jag tycker om. Ibland osminkad och vardaglig och ibland piffad.

Erbjudande 30% rabatt på överdelar och byxor

Jag är också väldigt förtjust i just rosa och hos Cellbes finns många olika sorters set med både myskläder och andra outfit som passar bra nu när man går hemma och pysslar eller varför inte till julklappar.

Cellbes jobbar också med att stärka kvinnors självkänsla på ett hållbart, inspirerande &  inkluderande sätt och har storlekar för alla sorters kvinnokroppar.

Jag har många plagg från Cellbes i min garderob och älskar också deras underkläder.

Just nu har Cellbes 30% rabatt på överdelar och byxor, ja inte bara mysplagg utan på blusar, jeans, chinos osv Väldigt bra priser på många fina plagg Tex är flera av blusarna som jag visat nedsatta nu. Gäller 22/11  till 24/11

Nu önskar jag er en superfin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *