Om jag vetat att vi skulle bo här

Innehåller annonslänkar

Förr gillade jag lite mer stort och mycket. Nu gillar jag mer litet och lite. Hade jag vetat att vi skulle bo här då hade jag inte handlat lika mycket saker till det här huset. Men vi hade ingen sådan plan då. Vi skulle inte bo här, det fanns inte på kartan. Fast vi började tänka tanken redan efter några månader så slog jag bort den iden för det var inte gångbart just då. Så vi ordnade istället mycket nytt och så hade jag samlat på mig mycket innan i flera år. Men nu har vi porslin och glas så vi klarar oss. Ja vi köpte till lite djupa tallrikar för ett tag sedan men inte är det mycket mer vi behöver här. Det vi behöver mest framöver är förvaring. Att någon kommer och bygger garderober. Men, men det blir när det blir. Jag har tänkt att bo här länge och den dagen kommer.

När du läser detta då är jag på väg till Luleå. Jag önskar dig en jätteskön fredag.

Kram Lotta

Vårnyheter

Sko HÄR, Klänning HÄR och Väska HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *