Nu har vi rensat igen

Innehåller annonslänkar

Vi började dagen med att rensa lite mer här hemma. Jag älskar att rensa och Kalle var riktigt duktig på att hjälpa till så nu får vi mer plats att ha kläder i byrån osv. Man stökar ner en massa för att sedan sortera och ta bort. Så skönt!

Här är lilla kontorshörnan. Vi behöver köpa knoppar på dörrarna och sätta upp någon tavla osv men det är här Kalle sitter och jobbar när han jobbar hemma.

När rensandet var slut gick vi ut och satte upp hasplar på grindarna och sedan blev det två skogspromenader med lite kantarellplockning.

Jag skulle behöva gräva ner lite perenner och något träd innan det blir för kallt. I år har jag inte satt några tulpaner eller påskliljor, det kommer jag få ångra till nästa år. Kanske jag kan hitta lite på rean. Jag vill ha massa lökar här, man ångrar aldrig blomlökar våren.

Nu när mörkret kommer tidigare på kvällarna blir det mycket vila och den här helgen har vi haft det väldigt lugnt.

Ikväll vill jag tipsa om de fina presentpapperen från Emily Slotte, älskar och skulle gärna vilja ha några olika rullar. Finns tex här och här. Jag har dille på presentpapper, servetter och ljus. De här små etiketterna till, så gulligt. Emily har också designat de fina julstjärnorna här

Imorgon får vi lite gäster i huset ja det får vi även tisdag och onsdag med och jag har jobbat undan allt och ska umgås lite med släktingar några dagar. Det blir mysigt.

Ta hand om er

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nu har vi rensat igen”

  1. Wow vilken utsikt från fönstret!!
    Det är så sagolikt vackert att det lika gärna skulle kunna vara en fototapet 🙂
    Lyllos er att utsikten är på riktigt<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *