Nu är det bäddat

Innehåller annonslänkar

Nu är gästsängen bäddad och mina små gäster är på väg. Min bror kommer ofta hit och hälsar på när det är lov och nu är det påsklov.

Vi får ta fram luftmadrassen också så brukar barnen ligga på den. Det ska bli så mysigt med lite barn i huset.

I helgen blir vi hemma igen och har massa projekt att sätta fart med. Det ska byggas större vedskjul, ved ska huggas, grus ska köras osv. Jag längtar inte bort utan vill bara vara hemma.

Jag har haft lite begränsad energi ett tag igen nu och då måste jag ofta vila ofta och inte boka på för många saker. Det blir ofta vila en stund varje eftermiddag jag är hemma för att ha bra kvällar.

Jag vill fortsätta att pyssla här hemma och göra fint men i emellanåt så är det ganska stökigt. Det går inte ihop sig :)Jag har insett att ha fint och ordning är inte riktigt min grej längre. Man rör omkring och så skitar djuren ner och så vill vi leva och kunna vara som vi vill. Jag gillar pynta men inte städa.

Jag har i alla fall hittat duk till köksbordet så det ska bli en här och så en vaxduk till utebordet här som blir snyggt i sommar. Dukar är någonting som gör stor skillnad på myset. Ja nu har vi börjat sitta ute lite igen, så fort solen lyser.

Ha nu en fin dag🌺

Kram Lotta

Fina vårnyheter till barn HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *