Mysigt besök

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en sådan mysig fika och lunch med min vän Cecilia , det var första gången hon var här så det var verkligen på tiden. Cecilia har också en väldigt trevlig blogg här som sitt liv och nya huset tillsammans med Sebastian Kirchsteiger för er som letar och vill läsa bloggar.

Hon är ju en grym fotograf också och fotar mycket fina produktbilder, reportage mm

Jag fick en så fin present och så en tidning, så himla trevligt att dricka en kopp te och läsa en tidning i eftermiddag så det ska jag göra idag.

Här hemma har jag fyllt upp med lite nya krukväxter, jag borde plantera om dem för då håller de lite längre. Jag fick tips av er på Mia lampskärm här, gillade den första varianten av dessa. Sedan är ju Sofia här fina också. Mina vita lampskärmar har blivit så skitiga, får försöka tvätta av dem lite. Skulle vilja byta lite lampskärmar med lite mönster och färg.

I eftermiddag ska jag sätta mig och dreja lite igen, öva och öva kan jag säga men jag kan få till en skål nu i alla fall. Ska börja öva på koppar också men skål känns lättast. På min drejkurs kan jag ju bränna mina alster men inte de jag gör hemma.

Idag händer det inte så mycket mer än kören ikväll och fixa smörgåsar. Jag ska sitta här först och jobba nu några timmar och få iväg lite mail.

Ha ni en fin dag så ses vi här snart igen

Kram Lotta

Tips på våroutfit rosa stickad tröja här , blommig blus här , stretch jeans här , sneakers här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Mysigt besök”

  1. Fina Lotta! Tack återigen för igår. Det är välbehövligt varje gång vi ses att få prata fritt och öppet kring livet som företagare och att hitta sin väg. Tack för att jag har hittat dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *