Morsdagbuketten

Innehåller annonslänkar

Jag fick en sådan fin morsdagbukett som jag inte visat er här på bloggen. Den här årstiden köper man inte blommor lite ofta så då uppskattar man lite extra en sådan här fin bukett.

Jag hoppas att vi på sikt kan bygga glasveranda här för om familjen ökar med åren så skulle vi behöva ha ett matsalsbord med lite fler stolar. Men om vi bygger glasveranda i framtiden så blir det nog tvrum där ute. Man vill ju använda ett sånt rum varje dag och inte bara till fest.

Kudde beach, kudde blommig

I veckan som kommer så ska det grävas och läggas gatsten så jag har lite att flytta här utanför så de får plats. Får vi makadam över när de gräver så ska vi lägga det nere vid köksträdgården där det planeras växthus.

Ha en toppenfin dag 🌺

Kram Lotta

Fint utomhus
Utegrupp HÄR
Hammock HÄR
Prergola HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Morsdagbuketten”

  1. Är lite nyfiken på ert kommande växthus eftersom jag själv är i planeringsstadiet för ett. Vill du berätta något om det redan nu, kanske i ett blogginlägg så skulle det uppskattas.

    1. Anne-Charlotte

      Hej. Det ligger några år framåt innan vi kommer göra växthus skulle jag. Vi har mest bara drömmar än så vi har inte bestämt hur det ska se ut eller vad vi ska köpa. Lycka till med ditt. Kram Lotta 🌺🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *