Mer spännande än så var inte livet idag

Innehåller annonslänkar

Keramiken blev inställd idag pga av sjukdom så jag och Pettson tog oss en tur till byn för att ut och gå och handla mat. Jag försöker hitta på något varje dag för det inte ska bli så ensamt vissa dagar. Pettson behöver ju träna på att träffa andra hundar också. Resten av veckan jobbar Kalle hemma så då har jag sällskap.

Jag hade inte tänkt att ta med honom först men de här ögonen sa ”snälla matte kan jag få följa med”.

Den här lilla väskan är så bra att ha bajspåsar och hundmat i. Jag har ju beställt flera stycken av dessa skor som jag väntar på i flera färger, mina är så skitiga men sköna och behöver ett varv i tvättmaskinen. Hittade också min blåa fina tröja som jag hade glömt bort.

Det är väldigt spännande att titta på folk utanför affären och han är ganska ivrig när han kommer bort men lugnar sig fort.

Sedan har vi varit hemma, ätit lunch , plockat in och jobbat lite. Nu ska jag registrera katten som jag glömt bort och beställa cellprov. Ja mer spännande än så var inte livet idag 🙂

Ha en fin dag, kanske återkommer senare ikväll

Kram Lotta

Lite klädtips idag är Saint Tropez som är ett märke jag gillar mycket.

Så fin blommig klänning här , blommig blus här , volang blus här , cardigan här ( jag har den ljusblå)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *