Mellan sommar och jul

Innehåller annonslänkar

Tittar in till er innan jag ska på kören idag. Vi ska nog snart börja öva på julsångerna, det är galet så fort månaderna mellan sommar och jul går. Jag älskar sjunga i kyrkan och älskar ju julen så jag måste säga att jag längtar ändå. Det blir midnattsmässa för mig i år på julafton, känns fint.

Jag har varit ute och klippt gräset i solen men sedan kom regnet igen så nu får det bli mys inomhus istället. Någon som undrade över den här västen och den har jag visat på bilder förra året. Jag tror det är samma som finns här

Jag beställde en ny kalender och det är alltid så kul att börja på en ny. Fylla den med allt roligt som man planerar upp. Det finns en positiv förväntan i det.

Köpte ett nytt fodral från Louis Vuittion för ett tag sedan som jag har min kalender i.

Jag har lyssnat på poddar hela dagen utom när jag klippt gräset och jag blir så inspirerad av alla kloka människor och att jag får ta del av andras kunskap och liv. Jag lär mig så mycket och hur jag kan tänka genom att lyssna på andra.

Kudde liknande här

Nu ska jag fortsätta plocka lite ordning här och se om jag kan hitta av några sångerna på Youtube så jag kan öva lite.

Ha det så bra

Kram Lotta

Tröja här
Tröja curve här
Coat här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Mellan sommar och jul”

 1. Hej! Skulle vara så kul att veta hur/vad du lyssnar på. Hur fungerar det? På mobilen eller plattan? Vet inget om sådant! Hur hittar du det som intresserar dej, skriv gärna mer!!

  1. Hej, jag lyssnar genom appen Spotify i mobilen. Där finns en kategori som heter poddar så bara välja vad man gillar att lyssna på. Kram Lotta

 2. Tipsa gärna om podd du tycker är intressanta! Jag tappar fokus direkt om det är en massa pladder o flams, men gillar de som har möten med intressanta person som har en historia eller budskap. Gillar klimakteriepodden (mkt hälsa och insikter) o Kristin Kaspersen t ex. Kram!

  1. Hej Milla. Jag lyssnar också på Kristins podd, sedan blir det en del på Framgångspodden, Sårbar och superstark har jag lyssnat mycket på och Talk to me med Sarah dawn finer. Finns så många bra poddar- Kram Lotta

 3. Din väska är så fin, LV graceful den står på min önskelista. Vilken storlek har du den stora eller lilla, fycker att din storlek ser bra ut!

  1. Anne-Charlotte

   Hej. det är en Graceful MM som jag är väldigt nöjd med och använder jämt. Har bara en finväska 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *