Med gott samvete

Innehåller annonslänkar

Det är bara vanlig vardag här just nu och väldigt lugna dagar. Jag är klar med nästan allt jobb och njuter mest av tiden utomhus. Jag har ju lovat mig själv att inte sträva så mycket så jag lever i mitt nya tempo och det får vara bra så.

Igår åt vi lite plock, väldigt enkelt men gott och så bubbel till det på Kalles födelsedag.

Ikväll ska Kalle laga mat på fläskfilé som legat i kylen några dagar. Jag sköter så mycket annat hemma som tvätt, städning, handlar och trädgården så maten lämnar jag över med gott samvete. Den tycker jag är så svår och tråkig och jag är så tacksam att Kalle gillar matlagning.

Baka däremot tycker jag är riktigt kul, det blev hallonpaj häromdagen. Väldigt enkel smulpaj med smör, mjöl, socker och havregryn som man rör om i en kastrull och häller på bären och in i ugnen. Jag brukar ta dubbelt av sockret.

Här i slänten har jag pysslat idag. Lagt sten längst ner till höger, grävt lite uppe i kanten för att plantera häck. Här ska det ner mycket mer växter framöver och så några träd tänker jag.

Min söta lilla gris har badat tassarna när han varit ute 🙂

Jag fick frågan om en fin utomhusmatta att lägga på altanen, den vi har finns inte längre men de har en ny variant här men det finns också en jättefin här på rea. Utomhusmatta gör väldigt mycket för myset på en altan men man bör ju ha tak då. Vi har våran ute hela tiden och har varit jättefin kvalité på.

Nu ska jag fortsätta kategorisera alla blogginlägg. Har hunnit hälften ungefär. Ta hand om er bästa bloggläsare.

Kram Lotta

Sommartips
Drömgunga HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Med gott samvete”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *