massa fin keramik

Innehåller Annonslänkar
Kudde HÄR, Fåtölj HÄR , vas HÄR, Burk med lock HÄR, Mugg utan öra HÄR, blå mugg med öra HÄR, vit kruka HÄR och blå och brun mugg HÄR

Jag fyller år snart det ska bli så kul, jag har hittat på lite roliga saker både den dagen jag fyller och helgen som ska firas med barnen. Vissa år har jag inte firat alls men det är inte några presenter jag vill ha 🙂 utan umgås med min familj och göra trevliga saker som är det mysiga.

Här är ett litet collage från Indiska, de hade fått in så mycket fina saker i keramik. Jag älskar keramik. Jag ska försöka leta upp lite mysiga ställen att besöka framöver som jag kan tipsa er. Bara en månad kvar nu tills Kalle byter jobb och då kanske jag får lite hundvakt om han jobbar hemma så jag kan ut och åka lite mer. Kuddfodralet för 69 kr var himla vackert det också och mina älsklingsfärger.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *