Lite tavlor och en blomma

Jag har varit ute hela dagen och det har varit en sådan skön och bra dag. När Kalle kom hem så satte han igång med altanen. Nästa helg ska vi få upp spabadet och bygga trapp.

Vi har semester efter midsommar tillsammans och fram till min 50 år fest så då har vi tid på oss att fixa en massa.

Här inne händer det inte så mycket. Några tavlor kom upp i köket och en liten blomma. Jag vill tapetsera på sikt men det är ingen prio. Ikväll sitter jag och kollar lite på resor. Kalle och jag har en vecka i september när vi ska hitta på något. Antingen spa i Sverige eller en resa utomlands. Ja vi får se.

Nu är jag ledig några dagar så jag ska fixa massa för min fest. Har inte fixat någonting än men imorgon sätter jag igång. Det ska inte vara så märkvärdigt men det är ju ändå massa att tänka på. Det är ju bra om 40 personer har stolar att sitta på 😊

Midsommarklänningar som jag gillar här, här och här

Ha det så bra 🌺

Kram Lotta

Snygga strandväskor här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *