Lite stökigt här inne

Innehåller annonslänkar

Min dator bråkar här idag och jag har suttit här i flera för att få till ett inlägg till er. Igår var jag på fest så då blev det inte mycket bloggande och idag har jag varit ute hela dagen och haft en sådan härlig dag. Jag ska visa mer här snart.

Här inne är det lite stökigt men det får vara så denna tid. Jag städar inte speciellt mycket men det går fort om jag sätter fart. Imorgon ska jag klippa gräset och fortsätta utomhus men jag ska väl plocka ordning lite här inne också.

Jag såg att Cervera har toppenbra priser men bara idag så jag ska kanske passa på att köpa en sådan här kruka till. Tipsa till alla som ska köpa presenter så är det upp till 40% här bara idag,

Jag ska fortsätta lata mig en stund till men imorgon blir det full fart igen i trädgården

Kram Lotta

Snyggt till sommaren blommig klänning här , Rieker sandal här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *