Lite spontant

Innehåller annonslänkar

Lite spontaninlägg önskades så här kommer ett från i onsdags när jag varit och simmat och for på två ärenden. En snabb sminkning, blött hår och så börjar de grå synas igen. Jag har bokad tid hos frissan men så här privat och till vardags är jag inte piffig och så noga.

Jag var inne på Dollar Store en sväng, jag tycker de är bra när man vill ha lite godis och pysselsaker och nu var det dags att fylla barnens påskägg. Nästa vecka kommer också min bror och hans barn så tänkte jag ha lite skattjakt. De är skyltarna var ju söta till skattjakt och något man kan spara och ha i flera år.

Jag köpte även små kaninöron och strössel om jag vill baka någon liten kaka i påsk och igår köpte jag också små marsipankaniner. Vi ska inte ha någon påskmat men någon kaka kan ju vara roligt att bjuda på. Kalles föräldrar kommer tex och äter pizza.

Till småbarnens skattjakt blev det Såpbubblor och små tablettaskar

Sedan hittade jag lite påskformar till bakning som jag saknat, har letat på loppis men påskformar är lite svårt att hitta.

I barnens ägg är det tex godis, duschcream, svartpeppar, servetter, ljus och en liten flaska bubbel osv

Jag köpte också mitt favoritvin Sankt Anna som finns på Systemet i Vimmerby. Jag dricker så sällan men när jag gör det blir det ofta ett glas av tex detta.

Jag hittade så fina servetter här också som passar våren och längtet efter knoppar.

I Vimmerby var det fint påskpyntat men jag var bara inne på Hemtex.

På Hemtex hade fått in så fina nyheter, tycker de här båtarna skulle passa vår stuga.

De här lyktorna var så snygga och fint med stora lyktor på en altan osv Finns här

Jag såg en sådan fin kudde också men hittar inte på hemsidan och så den här vasen som var ljuvlig. Men jag tittade bara som sagt.

Igår var jag hos barnen en sväng och sedan efter det en liten tung kväll på saker som jag inte vill skriva om här. Det finns alltid saker som händer runt omkring en som man inte delar. Alla har vi vårt att ta hand om och allt vi behöver gå igenom även om det inte syns.

Nu får det bli bokföring som ska fixas med och in och jag ska gå en promenad med min bästis som jag inte träffat på ett tag. Ha nu en skön ledighet ni som har påskledigt. Jag ska njuta av tid med familjen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *