Lite nya växter

Innehåller annonslänkar

Fredag mina vänner med sol och värme utomhus och vi ska på en liten utflyktstripp sedan. Jag ska köpa lite nya blommor till mina krukor utomhus och lite nya krukväxter. Tänkte besöka en ny blomsterbutik som vi inte varit på innan. Kalle skulle sluta tidigt så det blir mysigt. Antingen blir det lunch borta eller så stannar vi till och tar en fika.

Jag har städat lite på verandan när det ska komma gäster i helgen. Jag är så dålig på att städa nu för tiden men det är inte så noga och så har vi ju så litet så det går fort. Imorgon ska det regna så då kan jag pyssla inne med att fixa efterrätt osv.

Ha en fin fredag

Kram Lotta

Nyhet, söt prydnadskatt här

Höstnyheter hos Cellbes HÄR

Klänning här
Kjol här
Jacka här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *