Lite bättre

innehåller annonslänkar

Ni som följt mig länge här har säkert känt att jag inte uppdaterat så flitigt och att jag är ganska kort i mina texter och jag tänkte berätta lite mer för er idag. Efter det som hände i vintras efter jag blev kontaktad av den där coachen så har jag mått dåligt. Jag blev helt sänkt efter det som hände och fått ta dag för dag. Jag vill inte gå in på detaljer men jag börjar lite smått må bättre igen men orkar tyvärr inte göra så mycket. Bloggen har inte uppdateras så flitigt på grund av det och jag har svårt att berätta om allt.

Så just nu är jag mest hemma och vilar om dagarna. Ja vi gör lite saker men inte så mycket som vi brukar göra och därför har det inte heller bloggats lika mycket sista tiden och jag jobbar inte lika mycket. Jag är under utredning och mår i alla fall bättre nu och det känns väldigt bra. Livet är upp och ner och alla har vi våra saker som vi får kämpa med och ta hand om. Jag vill bara säga några ord om det så ni vet.

Ha det så bra fina följare ❣️

Kram Lotta

Tröja här
Tröja här
Blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Lite bättre”

 1. Lotta !
  Jag märker att du skriver inte lika mycket nu, som du gjorde förut.
  Man undrar vad det var för en lustig coach du träffade på …..
  Nu hoppas vi det vänder och att du får må mycket bättre och att du känner det är roligt att skriva till oss igen. Tror många gillar allt du skriver och visar bilder på.
  Krya på dig och var rädd om dig ! Vi väntar på dig…..
  Många kramar 🙂

 2. Tiden läker alla sår heter det. Men så är det inte för alla. Förstår att det är svårt att komma tillbaka om man varit med om obehagliga saker. Inget stress vi finns här när du orkar. Ett steg i taget är det bästa. Krya på dig nu.
  Kram
  Ingela

 3. Margaretha Blomgren

  Krya på dig och va rädd om dig. Saknar dina inlägg men förstår att du inte skriver så mycket nu. Maggan

 4. Styrkekramar från mig🤗. Gillar Din blogg jättemycket❤️.
  Håller tummar å tår att Du skall ”komma på fötter” igen.

 5. Krya på dig! Skickar värme och omtanke!
  Tack för en så fin och härlig blogg och Instagram som alltid ger inspiration. 💐🙏🏻

 6. Så galet att någon utger sig för att vara ”coach” kan göra så mycket skada! Hoppas du inte drar dig för att hitta god hjälp istället! Någon med relevant utbildning!

 7. Hälsan och familjen är det viktigaste i livet❤️Fint arr du delar med dig. Gör det i takten som känns bra för dig. Tycker om att titta in på din blogg , oavsett kort eller lång text. Var rädd om dig💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *