Lite av varje

Annonslänkar Mio, Åhléns, Cellbes

Jag tänkte vi kör lite vardagsbilder idag, lite roligt att blanda och ni får se lite av allt i livet. Förra veckan var vi hemma i stort sett alla dagar för vi visste inte om Kalle hade covid så igår hade jag en dag med lite ärenden. På med sminket.

Jag sminkar nästan aldrig när jag bara är hemma för jag tycker det är ganska tråkigt men när jag ska bort så kul det med smink och göra sig fin. Sedan är jag en sådan person som inte bryr mig. Jag kan åka vart jag vill och se ut hur som helst och jag bryr mig inte. Jag gör bara iordning mig för min egen skull.

Pettson står i dörrhålet och undrar om han kan följa med.

Fixade mina naglar hos bästa Amanda och lämnade min bokföring hos revisorn och så skulle jag haft ett telefonmöte som blev inställt. Det var tur det, lite för mycket för Lotta som händer på en dag 🙂 Efter promenad med min bästa vän som en är en av de finaste människor jag känner så träffade jag en till fin människa som jag tycker väldigt mycket om, min dotter Elin. Älskar att umgås med mina barn.

Vi var på Ikea en sväng och köpte en porslinsho som vi ska byta ut. Den ingår i vår enkla renovering av kök nu tills vi gör en större framöver. Stort växthus är viktigare.

Jag var också inne på Mio och köpte ljus, älskar dessa ljusen som brinner länge och inte droppar osv. Jag tipsar om dessa ofta, men de är så bra.

De hade fått en ny färg som var samma som mina naglar. Jag tittade också på en sådan där fårskinnsfåtölj men den satt man inte så mjukt i. Kanske en som man kan gunga i men det är inte lika snygga 🙂 Får fundera vidare vad vi ska ha i tvrummet, tycker blårandigt är så fint på en fluffig fåtölj.

Igår fick jag gå och lägga mig direkt efter maten, så kl 20 blev det sängen, då var hjärnan trött av alla intryck. Blir helt slut av sådana här dagar, så idag blir det mycket vila. Jag får ta och sova på soffan en stund idag. Men nu har jag haft en skön morgon, tagit Pixi under ögonen, druckit mitt kaffe, ätit frukost och ska gå här hela dagen och mysa.

Idag ska jag bara lata mig och vila hjärnan och njuta av min fina utsikt.

Hoppas du mår bra och har det bra. Kanske du jobbar hemma i dessa tider. Det blir ingen kör för mig nu fast jag skrev det häromdagen, skjuter på den efter de nya restriktionerna.

Kram Lotta

Nyhter Cellbes

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite av varje”

  1. Heja! Jag ville bara skriva att din blogg är min rutin. Varje morgon läser jag senaste inlägget och dricker dagens enda kopp kaffe. Jag blev glad av det här inlägget, det är så roligt med fina bilder på kläder och inredning. Ibland är det befriande att läsa om saker som bara är vackert och som gör vardagen lite roligare. Tack! Ha en fin dag 🙂 Kram från Lisa

    1. Hej Lisa, du är så gullig. Ja lite av varje behöver man. Lite tips och ibland bara vila ögat på något som lugnt och skönt. Kram Lotta ❤❤

  2. Varifrån kommer din fina blommiga blus som du har på dig på första bilden?
    Vill också säga att du inspirerar mig på många sätt 🙂

    1. Hej, blusen är från Sandströms såg den i butiken i Vimmerby på rean. Märket är Cappucino. Kram Lotta ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *