Lingonris och tulpaner

Innehåller annonslänkar

Idag har jag varit på ärenden i Vimmerby. När jag kom hem så regnade och solen sken om vart annat men inget trädgårdsjobb blev det. Dagarna går så fort och den stora skillnaden nu mot förr är jag trycker inte in så mycket på en dag. Jag har en annan energi och tempo som ni vet men det passar mitt liv just nu. Jag har det så bra.

På promenaden hämtade jag lingonris till tulpanerna som jag fick av min mamma igår. Den här vasen har jag en stor och en liten.

När Pettson varit ute länge och sprungit i skogen och leran så måste han tvätta tassarna. Findus ska också vara med hela tiden. Han tror nog att han också är hund.

Ikväll ska det bli rödspätta och jag tror jag ställer mig vid spisen eller om vi hjälps åt. Jag kom på att jag ska maila ett företag och påminna dem om att de ska göra nya luckor till mitt badrumsskåp. Tror de glömt det.

På instagram visar jag min nya header, jag visar den här på bloggen när den ligger live snart.

Ha en skön kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lingonris och tulpaner”

  1. Åh, vilken vacker drivvedsmobil du har där på bilden. Har du rent utav gjort den själv? 🙂 Ljuvlig var den i alla fall.
    Kram på dig finaste Lotta, som alltid ger oss så mkt jordnära och äkta inspiration!

    1. Hej, den har köpt på väg till Nyköping i en inredningsbutik utmed motorvägen, vet ej vad affären heter. Kram Lotta 🌸🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *