Leta finkläder

Innehåller annonslänkar

Det blev en heldag i stan idag med först pass, köpa hundmat och sedan gå på stan och leta efter lite kläder. Jag behöver kläder som jag tex kan ha på lite fest eller i kyrkan när vi sjunger osv. Ja lite finkläder. Jag har ju varit nere i small men är ju en medium idag så tex svarta byxor behövdes och även mer underkläder.

I Västervik lös solen och det var mysigt att gå på stan och titta i affärer.

Jag gick runt och tittade i alla klädaffärer först och sedan tog jag en lunch för att fundera.

Den här klänningen köpte jag tex, en klassisk svart med spetsarmar som blir fin med klackskor till. Ja svarta strumpor blir inte lika snyggt 🙂 Några glimmiga örhängen eller halsband till.

Jag köpte också den här blusen på rea hos MQ, som är snygg till svarta byxor som det också blev. Ett par klassiska Stockholm här . Sedan blev en till klassisk enkel blå sidenblus här och ett par Soyaconcept byxor som jag älskar men inte hittar på nätet.

Innan jag åkte hem så köpte jag mig också nya bhar här och här , trosor här. Ja höga ska det vara 😉 och så fyndade jag mig ett par skor för halva priset. Märket är Duffy och finns tex här

Så det blev en riktig shoppingdag och nu är jag så nöjd med mina inköp. Något av dessa blir det på festen som vi ska på. Imorgon ska jag vara hemma och jobba hela dagen och det ska komma massa snö så vi får se hur det går med att få till bilder utomhus då.

Nu ska Lotta sova, godnatt alla fina

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Leta finkläder”

  1. Åh vilka snygga kläder du hittade, särskilt blusen från MQ var jättesnygg. Hoppas ni får en kul och givande kväll. Här nere i södra Småland regnar det småspik idag, hade hellre velat ha snön.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *