Längtan och pirr

Innehåller annonslänkar

Nu startar vardagen igen för mig och den här veckan är det både keramik och kör igen. Det har jag längtat efter. Vi har också pratat ihop oss här hemma hur vi ska fortsätta att göra för att skaffa oss ett växthus. Det är någonting som både jag och Kalle drömmer om.

Så nu ska jag beställa ett lass makadam så jag kan fortsätta jobba med marken. I år känns det som vi kommer fortsätta vilja göra lite finare utomhus. Vi har ju satt våra pengar i aktier och fonder efter vi sålt stora huset och de har ju inte gått så bra sista året, men det ser ju bättre ut nu. Därför har vi väntat med bastuhus tex. men förra året hann vi ändå både staket och stenläggning fast det fick vi ju hjälp med.

Jag ska också börja förodla lite. Jag har tagit hem vår stora växtlampa så vi får sätta upp den på övervåningen och ha lite odling i gästrummet/kontoret, så får det bli när man inte har så mycket plats. Jag har mest pirr att hålla på så här tidigt, det är en sådan fröjd att hålla på med växter och trädgård. Kalle och jag mår bra av att ha lite projekt så det ska vi starta upp med i år.

Nu ska jag ut och elda i min tunna, idag blåser det inte.

Fina vårnyheter jag kan tipsa om är hundkorg här , sänggavel shelly här , överkast Rojin här

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Längtan och pirr”

  1. Hej Lotta,
    Frun har haft balkongodlingar så länge jag kan minnas. I år har annat tagit vår tid i anspråk, men hoppet har åter tänts i fruns ögon. En ”ny” och större balkong med fler kärl att plantera i. Troligen nypotatis till midsommar.
    Allt gott Lotta.
    Janne

  2. Jag älskar också den här tiden när alla frökataloger kommer ut, och jag fullkomligt går bananas. Blir alltid för mycket, men visst längtar man… lycka till med ditt.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *