Lämna utrymme för mirakel

I min nya kalender som jag inte kan leva utan 🙂 så har jag skrivet in orden ”Lev med en öppen hand och lämna utrymme för mirakel” De orden kommer från älskade Björn Natthiko som inte finns med oss längre men för mig finns han dagligen. Hans kloka ord i hans meditationer lyssnar jag på flera gånger i veckan. Boken finns här för den som inte läst den.

Klänning och kofta här ( klänningen har tagit slut i den här färgen)

Att lämna utrymme för mirakel är väldigt viktigt för mig för den är den tiden som jag återhämtar mig, gör saker spontant och som jag njuter ofta i ensamhet. Det är då jag ser saker och känner mig närvarande, som när solen lyser på malvan tex. Om jag bokar upp för mycket så finns det inte plats för små mirakel. Idag går allt i min takt och jag ska mest vara ute och pyssla.

Igår hann jag många ärenden till festen. Det är skönt att hinna allt i lilla Kisa och slippa åka in till storstan. Nu har jag bokat bord, stolar, beställt tårtor, fixat allt dricka, sånghäften, räknat glas och skrivet till alla som ska ordna saker osv. Att bo nära ett litet samhälle är nytt för mig. Innan hade vi 30 min till stan men nu går det på halva den tiden. Allt är så smidigt nu med att handla mat osv och finns så nära. Både samhället och byn som jag tycker väldigt mycket om. Jag älskar att vi startade om på ett nytt ställe. Det kanske ser ut som jag bor långt bort i skogen men jag har närmre till allt och det mesta jag behöver. Det var längre förr.

Jag har ju hälsporre eller om det är hälkudden som gör ont men i vilket fall så tejpar jag hela tiden, köpt en massa bra skor så det är bättre nu. Igår var jag på promenad och det kändes ok. Jag har två olika Hoka nu så ett par att jobba i och ett par att gå i, dessa finns tex här

Dessa Sketchers här har jag till vardags mest i trädgården. De är så sköna de också. Jag har massa olika inlägg och några strumpor men ska köpa mer kompressionsstrumpor . I höst vill jag kunna vandra mer igen, det är mitt mål.

Jag har tre jobbdagar framför mig så jag ska njuta extra mycket idag. Jag ska jobba några timmar på midsommar, det är första gången i mitt liv men funkar bra för oss. Kalle och jag ska bort på eftermiddagen på midsommar och träffa några vänner sedan är vi hemma på kvällen. Tycker det är roligt att mina arbetskamrater får ledigt så jag jobbar gärna.

Nej nu ska jag och min bästa kompis gå ut i trädgården och äta frukost. Bastun kommer om två veckor och den ska inredas i marin stil. En bäddsoffa ska införskaffas den här tex eller den här som är mycket billigare. Ett litet bord i trä här. Ja vi får se, det ska ju bli klart först innan möblerna köps in:) Vi tar det som det kommer. Ska kolla på marketplace och loppis också.

Ha en toppenfin dag 🌺

Kram Lotta

Klänningar till midsommar här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Lämna utrymme för mirakel”

  1. Anne-Charlotte

   Hej, den kommer från Mary kay och säljs bara av personer som säljer sånt smink, Återkom på mail om du vill ha numren ska jag ta reda på det. Kram Lotta 🥰

 1. Hej Lotta ❤️
  Tack för dina tips på bra skor. När man har ont under fötterna! Det är besvärligt, har inga problem själv men vår dotter har haft i över 6 månader.
  Tråkigt att den beige klänningen är slut, den är så snygg!
  Intressant med Björn N ❤️ vet vem han var men har aldrig läst eller lyssnat på något av honom,tyvärr. Vart lyssnar du på hans meditation?
  Ha en skön dag i ditt vackra paradis Kram Rita

  1. Anne-Charlotte

   Hej fina du, jag lyssnar på Spotify men också fått reda på nu att han har haft en podd. Kram Lotta 💕💕

   1. Tusen tack för svar 🩷🩷 ska börja lyssna på honom!
    Kram och önskar dig och dottern en riktigt fin dag på ert kalas 🇸🇪🌿🌸🩷🌿

 2. Jag har en önskan att en dag bo som ni gör – så vackert ni har det. Jag fick hälsporre förra sommaren något som jag aldrig haft i hela mitt liv och då har jag idrottat och tränat väldigt mycket förr. Kände samtidigt av klimakteriebesvär och då jag följer Monika Björn så började jag googla om hälsporre för det verkar ju vara mängder av saker som händer i klimakteriet. Började med hormonbehandling och då försvann även hälsporren. Jag och mannen vandrar och cyklar mycket så det var urtrist att inte kunna ut och vandra men har känt av någonting sedan dess. Ha en fin midsommar.

  1. Anne-Charlotte

   Hej, trodde aldrig att hälsporre kunde ha med klimakteriet att göra men skönt det försvann för dig. Mitt är också bättre. Jag vill inte ta några hormoner men om det skulle bli värre i framtiden får jag tänka om. Kram Lotta ❣️❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *