Köpt hundbur och Karlskrona lampa

Annonslänkar Åhlens

Det blev en tur till Västervik idag för att köpa hundbur till bilen. Pettson åker inte så mycket bil nu när vi bara har ett hus men om vi ska ta med honom framöver så ska vi försöka ha honom i hundbur där bak. Nu har vi skaffat en sådan får vi se och så träna honom att sitta där. Vi tog en vända på stan först och åt min favorit, poke bowl.

Sedan blev det att köpa en till lampskärm från Karlskrona lampfabrik, har beställt elkabel till denna då jag vill ha samma som över matbordet. Ska nog ha en till i ett fönster i vardagsrummet också.

Det blir en Karlskrona Ferlin över köksbordet. Det är lågt i tak hos oss och svårt att veta vad man ska ha men jag gillar att inreda detta huset med saker från Byggnadsvård osv om det går, men det är ju dyrt så vi tar lite i taget.

Nu är jag trött efter några timmar på stan så nu ska jag sitta med bloggen och kategorisera inlägg så att vi kan göra lite finare här framöver. Jag ska också leta efter två lampor till vardagsrummet. Vi behöver två lampor till att sätta på väggen eller två spotlight, någonting som lyser upp när man vill tex städa. Jag har kollat på dessa här med det här skärmarna.

Ha en fin kväll och Gott Nytt år om vi inte tittar in imorgon

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Köpt hundbur och Karlskrona lampa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *