köpa med tulpaner

Annonslänkar Cocopanda, Åhléns

Imorgon ska jag till stan en sväng och hälsa på Elin. Nu tar hon snart examen och har två utbildningar, fotograf och barnskötare och igår fick hon så bra betyg igen på en uppgift så jag ska åka förbi och ge henne en bunt tulpaner. Jag är så glad att det gått bra med skolan, ni vet ju att det var tufft att gå i 9;an och ha cancer samtidigt men hon klarade det och kunde läsa vidare tillslut.

Ikväll sitter jag och kikar på doftpinnar. Jag hade dessa HÄR från Clean för ett år sedan och de dofta magiskt. Finns även som rumspray HÄR . Ja denna skulle jag gärna vilja ha igen och så min favorit från Rituals HÄR Green Cardamom. Har ni några doftpinnar som ni gillar så kommentera gärna. Kalle är känslig med dofter så de ska dofta fräckt men inte för starkt och dessa två funkar bra.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”köpa med tulpaner”

  1. Jag är svag för Klinta & Co. eller tja jag använder i princip inga andra ljus med doft eller doftpinnar. Nu har de ju även doftpinnar/doftolja till bilen, suveränt!
    Sen att Klinta & Co. kommer från Höör där jag bor är ju helt klart ett stort plus!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *