Klänningar och plockmat

Jag har haft så himla fina dagar även om jag blev väldigt trött första lediga dagen jag var runt på alla ärenden till festen. Igår fick jag stanna hemma och landa och gå omkring och pyssla med lite av varje utomhus. Jag dammsög växthuset och verandan och rensade en rabatt.

När Kalle kom hem tog vi lite plockmat på bryggan. Enkelt och gott.

När jag är hemma tycker jag om att röra på mig, det har jag nog fått av mina föräldrar som är likadana men nu har jag också hittat meditationen som jag gör ca 30 min när jag är ledig. Ibland somnar jag men oftast inte. Det gör hela skillnaden för resten av dagen blir så mycket bättre. Sedan sitter jag nästan alltid still på kvällarna mellan 20-22 innan jag somnar. Jag sover bra om nätterna och klimakteriet är rätt okej ändå just nu. Jag mår så himla bra! SÅ tacksam för det.

Ljusslinga här. Har skaffat stolpar till dem som ska upp över spabadet.

Igår målade jag en gång till på stolparna och det blir så bra, timmergrå från Falu Rödfärg. Jag bestämde mig att även måla de andra stolparna vid grindarna så det blir lika. Ska börja med det efter midsommar.

Nu kan man se nya altanen och uteköket som ska byggas upp där borta. Uteköket sätter igen utsikten lite om man sitter ner men det är ju meningen att man ska se utsikten när man lagar mat och står upp. Altanen är inte så stor så det kommer bara få plats med en korgstol, det kommer inte finnas så mycket plats att sitta där och äta. Det får man göra på bryggan eller uppe på verandan.

Igår köpte jag och Elin fina klänningar. Alla säger vi är så lika så vi ska vara lika på vår fest. Elin 25 år och jag som fyllt 50 år. Hittade så söta klänningar här, finns även här såg jag. Undrar just om mina bröst kommer trilla ut i den 🙂 Ja vi får se. 2,5 dag till att jobba sedan en vecka semester. Tjohooo.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *