Keramikkurs och ärenden

Innehåller annonslänkar

Godkväll mina fina bloggläsare. Nu har jag äntligen satt mig här vid datorn efter en dag med ärenden och keramikkurs. Jag har åkt omkring har fixat massa saker idag så jag kan vara hemma sedan några dagar igen. Egentligen är det inte bra för mig att köra på så där en dag med allt, men ibland får det vara värt det så man kan vara hemma sedan.

Mina gula kläder är från Tuxer som ibland säljs på rea här

Min keramikkurs är så fantastiskt kul. Jag har redan bestämt mig för att fortsätta efter jul. Det finns så mycket att göra och lära sig och detta är precis en sådan sak som passar mig.

Idag har jag kavlat och gjort en bricka. I brickan/skärbrädan har jag kavlat in de där stråna och blommorna som jag håller i handen. Hur resultatet blev ska ni få se framöver.

Nästa gång ska jag antingen göra ljusstakar eller glöggmuggar. Vi får se lite.

Sonen har åkt hem igen och jag har avbokat en passtid jag hade imorgon. Orkar inte åka till Västervik, så det får bli en annan vecka. Det där ”lagom” är svårt men imorgon får det bli en hemmadag.

Till er som älskar porslin/keramik precis som jag så kolla in Götefors porslin HÄR. Drömmen! Emma gör så mycket fint mer än bara porslin, hennes tofflor med blått mönster står på min önskelista.

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin kväll, blir snart sängen för mig 🍂

Kram Lotta

HÖSTPIFFA
Kudde här
Pläd här
Filt här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Keramikkurs och ärenden”

  1. Hej Lotta
    Visst är det kul med keramikkurs jag gick i många år och alsterna blev bara bättre och bättre kavla som du gör är jättekul så hoppas du fortsätter länge,
    Ha det så bra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *