Jobb, grillmiddag och ärenden

Att skriva om sitt liv innebär ju att man berättar vad man gör och hur man tänker, hela tiden 🙂 Så idag är det jobb igen, jag ska skylta midsommar i ett skyltfönster. Blir kul!

Jag skrev precis till barnen och kollade om vi ska grillkväll i stan imorgon och så passar jag på att göra mina ärenden tillsammans med Kalle på eftermiddagen. Skulle vara skönt att få det gjort så vi kan fixa trapp och toalettstolen i helgen. Bra att ha barn i stan där man kan ha hunden under tiden när man vill springa i affärer. Kalle ska på fest med sitt gamla jobb i helgen också så lite roliga saker ska vi planera in.

Två nya läppstift på läpparna just nu. Ett mer rött här och ett vinrött här. Kjolen sålde slut men finns en i samma märke här som också är superfin. Tycker den här prickiga också är jättefin. Min kofta är toppen att bara hänga över här

Ja tråkigt inlägg och kort men jag kanske hinner titta in till er ikväll igen. Nu ska jag käka frukost och snart åka. ❣️

Kram Lotta

Rea på Hemtex 50% på sommarvaror HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *