Jag tror på att bara ha roligt

Innehåller annonslänkar

Tandläkaren väntar för mig idag, jag har bytt tandläkare till en privat i Västervik, precis vid havet. Jag älskar ju vatten så jag tycker det är så lyxigt att få gå till en tandläkare som har ett sånt läge. Ja längtan till vatten har alltid funnits hos mig och jag är så glad att min svärfar hade segelbåt när när jag träffade Kalle. Jag har älskat att åka båt med honom och i sommar ska han få åka båt med oss.

Något som jag längtar efter bara mer och mer är att umgås mer med mina föräldrar. Vi har ju förmånen att de är friska och har det bra och det känns så viktigt och värdefullt att få umgås med dem nu. I Västervik kan man åka ut med skärgårdsbåtarna till öar och det vill vi göra i sommar med våra föräldrar.

Nu är det bäst att jag sätter lite fart här. Jag är lite seg med att komma iväg på saker. Det är också sedan hjärntröttheten kom. Packa med sig saker och åka iväg tar så mycket energi mot förr, så konstigt att det kan bli så .

Jag har flera roliga samarbeten som jag planerar i vår och jag försöker styra om en del till bloggen istället för instagram. Jag vill ju vara här mer på min stora kanal och här mår jag så himla bra också. Ännu mer nu när bloggen gjordes om.

Här ser ni lite statistik på hur åldrar och kön ser ut tex idag. Ni vet allt lagras på google analytic men jag kollar inte så mycket där. Jag tror på att bara ha roligt. Att inte tänka för mycket utan att bara göra det som känns bra i hjärtat.

I Västervik ska jag också kika in till Hemtex och kolla in en tvålpump och servetter , jag älskar Hemtex. Dessa avlånga servetter är så bra att duka med så de köper jag alltid en bunt av. Jag ska också fylla på mina ljus hos Mio. De har haft pastelliga färger som jag vill fylla på med och så in till djuraffären och köpa lite mer ben och godis till Pettson. Sedan blir det en tur till Vimmerby också och ett jobb jag ska styra upp.

Ikväll kommer jag vara trötter som vi säger i Östergötland men sedan är jag hemma några dagar för att jobba.

Ha en skön och fin dag

Tack snälla för alla era kommentarer om mina bilder, nu vet jag att jag kan köra på med båda utan att tänka så mycket. Ni gillar allt.

Kram Lotta

Vårnyheter
Söta påslakan i flanell här
Kudde här
Inreda med strå här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag tror på att bara ha roligt”

 1. Bra att göra lite trevliga saker med sina föräldrar. Ev hälsotillstånd kan ju ändras på bara en vecka man vet ju aldrig någonting om framtiden.

  Hjärntrötthet ja kanske är det någonting som tagit lite ”slut” på kontoret om man har haft otur att drabbats av detta. Men tar man det lugnt och vilar mycket och försöker undvika stressmoment så återhämtar man sig nog sakta men säkert och det är ju positivt.

  Glad att du minskar ner på instagram. Bloggen är mycket bättre tycker jag personligen.

  Fina små saker du har handlat.

  Ha en fin dag. 🤗

  1. Ja idag var det verkligen slut på hjärnkontoret så idag har det varit mycket vila, hoppas jag får sova bra inatt. Imorgon har jag en del ärenden. Kram Lotta 🌺

 2. Hej Lotta! Jag hittade din blogg genom Clara Lidströms blogg. Jag är så tacksam för det. Jag är så glad över att ha så trevlig läsning som din blogg här nu. Läst massor sedan igår morse när jag ramlade in här. Jag gillar dina färger, din vas med fåglarna på och att dina texter är så snälla och vänliga. Tack för att du finns, helt enkelt. Jag gick på sjukskrivning 100 procent förra veckan torsdag, pga gravvecka 31 då, nu v32, och pga enormt trött då och så ont överallt från halva låren och uppåt, ja du fattar. Sen började jag undra vad jag ska göra hela dagarna. Men det har inte varit något problem alls, ju. Man kan ha bara roligt, och skönt, det går jättebra faktiskt ❤️❤️ Just som du ju skriver 🌈🎉 Massa kärlek från en nykär läsare (alltså nykär i din blogg).

  1. Anne-Charlotte

   Hej Linn, vad glad jag blir att du hittat min blogg och att du skriver så mycket fint. Tack 💕 Tiden brukar gå ganska fort när man sänker tempot fast man tror att man behöver så mycket mycket att göra. Jag behöver prata och träffa människor ganska ofta men saker att göra behöver jag lite mindre. Sedan är man ju i olika faser i livet. Jag har kommit förbi småbarnsåren som både r tuffa och underbara. Kram Lotta 💗💗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *