Jag skapar mys

Det regnade hela kvällen igår men jag gick ut med datorn och satt på verandan ända till 23. Det gick bra med myggen som inte verkade trivas i spöregn. För min egen del så lägger jag ingen energi på väder, att bli irriterad på saker skapar bara negativitet i min hjärna. Vem vill gå omkring och vara negativ?

Jag vill vara så glad jag kan så tänka och tycka omkring väder får gärna andra göra men inte jag. Jag skapar mys. Tänder ljus och satt och läste allt snällt ni skrev på instagram, jobbade lite och kollade på Youtube. Blev bara gladare ju mer kvällen gick för det var en sådan skön och mysig stund och ni är så snälla.

Tröja och filt

Dessa ljus är så bra till lyktor

Klänning här och skor här, väska från Marrakech

Nu ska vi iväg på våra ärenden. Knoppar till lådorna på kontoret, inredning till boden , saker till bastustugan osv och lämna en madrass till dottern och pojkvän. Det är mycket att fixa med innan man kan bygga och få ordning. Det är så skönt att ha en egen släpkärra. Jag fick också tips om bra och billiga sovmasker som jag velat köpa länge, så minst 2 av dessa här ska det bli. Jag älskar sovmask och sover så bra. Idag blev det sovmorgon och vaknade inte förrän 21.30 🥰

Så då blir det en runda och ikväll kommer jag säkert somna tidigt

Allt gott 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag skapar mys”

  1. Så skönt, jag blir så frustrerad på min make som ständigt måste kolla vädret och inte ens kan ta en promenad om det ser ut att komma en skur. Jag får väl ge honom att han har så jäkla bra erfarenhet av SMHI-appen att han faktiskt alltid har rätt 🙂 Men jag ser fram emot semester även om det inte är klarblå himmel och 25 grader i antågande.

    Ha en fin sommar!

  2. Låter som en härlig dag 😊
    Men sovmorgon (?) till 21.30 låter som du var riktigt i behov av sömn 😇

  3. Önskar att jag kunde tänka lite mer som dig. Vet att man kan träna upp hur man styr sina tankar men svårt när man ser sommaren regna bort den korta tid som vi har sommar i detta land. Men två soliga dagar på landet nu gjorde susen 😊☀️
    Ha en riktigt fin helg 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *