Jag har format mitt liv efter den

Innehåller annonslänkar

Igår tänkte jag blogga på kvällen men jag var så trött och somnade tidigt så istället är jag uppe med tuppen idag. Idag blir det att sova en stund på dagen så man orkar vara vaken längre och så en trevlig släktmiddag som väntar när jag får träffa mina barn också.

Jag tänkte ni skulle få lite glimtar från min dag. Jag var hos frissan och fixade bottenfärgen och klippte lite på topparna.

När jag handlat så var jag förbi Rimforsa Strand och bokade lite mysiga saker där som jag kommer visa här framöver. I sommar ska vi åka hit och äta när vi har båten också. Det är lite lagom tur dit en dag att lägga till och äta lunch eller middag.

När jag kom hem såg jag att min lilla julros slagit ut i nya rabatten in till entrén. Så trevligt att mötas av blommor. Här jag satt massor av tulpaner så nu gäller det att köpa trico garden så inga rådjur kommer och käkar. Har inte haft rådjur i trädgården än men sett mink här och möss som ätit tulpanlökar men de är färre nu när katten bor här.

Varje vecka nu unnar jag mig blommor till borden och fräscha krukväxter om det behövs. Jag planterar om alla mina krukväxter så de ska hålla länge.

Älskar fylla kyl och frys och ta bort allt plast på grönsakerna. Vi äter nästan aldrig potatis, ris eller pasta här hemma och inte mjukt bröd mer än fikabröd. Fast om någon kommer osv då äter vi vad som helst men till vardags är grunden grönsaker och kött, fisk osv till det.

Så här ser ofta vår tallrik ut. Fast mannen gör många olika sorters poke bowl som är favorit nu. Jag älskar mango, avokado och koriander. Vi äter ganska mycket rotfrukter som vi skivar och olika såser till det osv mat med mycket färg.

När jag var klar och plockat in allt blev det promenad med djuren.

När Kalle ringer och säger att han är på väg hem då brukar jag städa en stund och hinner plocka ordning överallt innan han är hemma. Sedan dricker vi kaffe och pratar om allt så lägger man upp helgens planer osv

På kvällen blev det att lata sig och jag somnade tidigt. Ja ibland är jag uppe sent också men det beror lite på hur mycket jag sovit osv , ibland sover jag en stund på dagen osv. Min hjärntrötthet har jag lärt mig nu och hur mycket jag klarar av och accepterat så jag har format mitt liv efter den. Vi går liksom hand i hand och det går så mycket lättare då.

Ha nu en toppenfin dag, jag ska leta köksbord och stolar till sonens 20 års present. Han önskar sig det. Nu har han ett högt bord med barstolar som han inte sitter vid, barstolarna har han tagit till sin bar som byggt så det blir roligt att kika runt vad man kan hitta. Jag tycker det här eller ett sånt här är snyggt. Jag får leta lite på olika sidor, har en månad på mig.

Nu är det snart morgonpromenad med vovven här och sedan ska jag ta fram saxen för att fixa frisyren på honom.

Ha en jättefin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Jag har format mitt liv efter den”

 1. Hej!
  Jag har nyligen hittat hit. Tycker mycket om din blogg. Har också utmattnings hjärna och få kämpa extra i vardagen pga detta. Din blogg är som balsam för själen. Ha en fin lördag! 💐
  Kram

 2. Jessica Viggesjöö

  Hej
  Jag undrar om du har lust att skriva ett blogg inlägg om olika sevärdheter som du Tycker värt ett besök i området omkring där du bor och bodde (lite nyfiken på gamla Linköping om det är nåt du känner till) även kring Västervik. Jag och min man funderar att ta husbilen bla kring Göta kanal. Tack på förhand och för envars blogg Mvh Jessica. V

  1. Hej, det finns en liten sökversion på min blogg och skriver du in det du söker så hittar du en hel del av det som du frågar efter och som jag redan skrivet om. Västervik har vi bara börjat besöka, så där ska vi upptäcka mer i sommar. Kram Lotta

 3. Vi köpte nyligen svart runt matbord med svarta stolar till. Jag som alltid kört med vitt ångrar mig inte en sekund. Såå snyggt med svart!

 4. Elsker disse innleggene med mange vakre bilder♥️ Er som å sette seg ned med sitt favorittmagasin!! Takk så uendelig mye, Lotta, at du fortsatt blogger og deler med oss♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.