inte så bra

Innehåller annonslänkar

Jag förstår att ni undrar vart jag har tagit vägen men jag har blivit sjuk. Det har kommit smygande mer och mer sista månaderna och nu har jag inte kunnat jobba sista tiden. Man håller också på att utreda om det är en medicin som jag har ätit som jag blivit så sänkt och som jag gör att jag har svårt med allt det vardagliga och att skriva till er. Men jag finns här och jag kommer att skriva när jag känner att jag orkar men just nu är det lite svårt. Jag berättar mer senare.

Ta hand om er och tack för ni tänker på mig.❣️

Kram Lotta

Nyheter
Klänning här
Klänning här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”inte så bra”

 1. Skönt att höra ifrån dig. Krya på dig! Har varit så orolig för dig trots att vi inte känner varann.

 2. Hej Lotta, uppskattar dina inlägg väldigt mycket men din hälsa ska såklart vara det viktigaste för dig nu! Ta hand om dig och låt det få ta tid. Vi som ”följer dig” finns kvar här och när du mår bättre, har ork och inspiration ser jag fram emot dina nya inlägg.

  Kram 🤗

 3. Finaste Lotta, vi vet ju hur transparent du är annars mot oss och berättar, så när du inte är där på ett tag så vet man att det inte är så bra. Ge det tid. Ibland känns det som du ger oss så mycket och vi känner dig, och du inte oss. Att man vill ge tillbaka. Märkligt. Vi är här för dig, ta all tid du behöver. ❤️❤️ Kram Milla

 4. Så godt å høre fra deg. Er så uvant at du ikke skriver noe hver dag.
  Ta vare på deg selv. ❤️❤️❤️

 5. Jag tänker på dig Lotta, jag har en liknande situation just nu. Det är lätt att råda andra det man vet att man själv bode göra: lyssna inåt, välj bort, skala ner, byt väg, andas, vila. Om det så tar år innan du skriver igen så väntar vi som man gör på en kär vän. Kram, Eva

 6. Krya på dig fina Lotta
  Hoppas att du snart får svar på vad det kan vara för fel.
  Kraaaaaam
  Ingela

 7. En styrkekram till dig!
  Ta dig tid att bara vara med familj och njut av det du har. Hoppas du tar dig igenom denna tid och att vården kan hjälpa dig!
  Du ger en så familjär känsla i din blogg som jag uppskattar väldigt mycket!

 8. Jag undrade vart du blivit av..Livet är sånt och nu i en viss ålder blir man lite känsligare.Lugn natur och djur det ska du prioritera nu.Vi väntar vi vill alla härinne att du ska må bra.

 9. Skönt med en uppdatering från dig iaf.
  Ta hand om dig nu och hoppas du kommer igen när du känner/orkar det !!
  Åh du, krya på dig…..
  Många kramar !

 10. Helén Nihlén

  Var rädd om dig, låt saker ta sin tid, få distans och sakta kommer glädjen tillbaka! Kram!

 11. Hej Lotta,

  Jo man har ju tänkt att något har varit tokigt när dina inlägg uteblivit följer ju dig dagligen🙏🏻 Tänk nu på din hälsa och återhämta dig i din takt jag och många andra finns kvar här när du är pigg igen🌞
  Ta hand om dig nu💝
  Kryakramar Lisa

 12. Önskar dig ett stort varmt krya på dig och ta din tid. Jag lider av hjärntrötthet och vet hur svårt det är ibland.
  Kram till dig

 13. Anna Ivarsson

  Ta det nu riktigt lugnt!
  Vila i allt det fina du har omkring dig – familj, hem och natur.
  Styrkekram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *