Influencer på heltid i 10 år

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en sådan rolig dag! Tycker det är så kul att jobba på Sandströms men har mycket att lära. Nu har jag bara varit där i två gånger så det tar tid innan man kan allt och att jag försöker vara lite snäll mot mig själv att man kan inte kunna allt i början även om man vill.

Här hemma har vi skitig spegel ser jag men ni tycker det är roligt med outfit. Allt jag visar är ju inte säkert att det finns i lager just nu men jag länkar i alla fall för annars brukar ni fråga.

Min blus är slut men finns i klänning här och jacka här, byxor här.

Väska gammal här

Skor Duffy här men hittar ej

Jag har ju inte haft ett annat jobb än bloggen och instagram på 10 år , inte förrän nu så nu när man jobbat en fredag och kommer hem så är man skönt trött och får känna fredagsmys på riktigt.

I helgen ska vi bara vara hemma. Kalle har köpt virke och takpapp så i helgen ska vi bygga klart och måla boden/nya vedskjulet. Inget virke är köpt än till några nya odlingslådor, men som sagt vi får ta att göra klart en sak i taget. Nu har vi fått bort all ved från min köksträdgård och imorgon kommer jag vara en mycket lycklig kvinna som ska beställa växthus.

Imorgon är det massa roligt att göra i trädgården också, med att klippa rosor, sätta ner dahlia ( de som inte är förodlade) , kanske luktärt, klippas gräs osv. Ja det finns massor att göra och Pettson är med oss ute och då är han så glad. Han älskar vara ute som hans matte.

Nu ska jag snart sova. Ikväll blir det tidigt i säng eftersom jag varit på alerten på jobbet hela dagen.

Njut av helgen 🌷

Kram Lotta

Fina toppar hittar du här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *