I mitt lilla kök

Innehåler annonslänkar

Nu är jag hemma efter varit på min keramik och en tur till Vimmerby för lite ärenden. Passade på att köpa sushi för det finns ett ställe där som gör så god.

Ibland när jag åker omkring till nya ställen som är ”hemma” nu så brukar jag tänka att det trodde jag inte för tio år sedan. Tänk om någon hade sagt att jag kommer handla i Vimmerby, Kisa, Rimforsa eller Västervik i framtiden. Men så är det nu.

I vårt lilla kök har vi mycket saker framme på bänkarna och vi trivs med det. Nära till allt. Tänk så mycket mindre man behöver än vad man tror. Jag skulle säkert kunna rensa ännu mer men det vi har nu är saker vi använder och tycker om. De här burkarna tycker jag är så bra att ha salt och kryddor i.

Jag är så glad för de saker jag omger mig av i det här huset. Jag gav bort mycket till barnen och jag saknar ingenting av det. Kläder däremot vill jag köpa lite mer. Var inne på Lindex idag och kikade på den här klänningen och den här tröjan. Får bli en tur till Västervik snart.

Men nu blir det vila

Kram Lotta

Lexington julnyheter

Kudde här
Kudde här
Kudde här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *