I herrarnas omklädningsrum

Innehåller annonslänkar

Jag fick ju veta för några veckor sedan att det fanns en simhall en bit från Vimmerby och tänkte direkt att jag vill börja med vattengympa. Först tänkte jag bara åka dit och simma och kolla läget men sedan tänkte jag hur svårt kan det vara? Bara att att hänga på och säkerligen är det ett glatt gäng pensionärer där på dagtid och jag mår bra av att göra saker tillsammans med andra.

Blus här

Så jag packade väskan och på med solglasögonen så letade jag upp simhallen. Att åka och göra saker själv är någonting jag alltid har gjort sedan barn. Jag har aldrig haft svårt för att träffa nya människor, eller tyckt det är så svårt med nya ställen och jag känner efter min utmattning att jag känner mig mer nyfiken och vill göra roliga saker igen. Att prata med nytt folk är också någonting jag har lätt för sedan jag var liten.

Väska

Det där med att visa sig naken i en simhall har jag inga problem med heller. Att träffa äldre människor är bara så befriande och härligt för de är bara är som de är. Redan första gången när jag var där så var det en dam som frågade om jag ville samåka osv. Jag blir inspirerad av många äldre damer i både kören och som i simhallen igår. De har livsglädje och gör roliga saker av sin tid som ger energi och glädje.

Jag packade min nya baddräkt som satt som smäck.

Dessa produkter kan jag tipsa om också, roll on utan alkohol här ( viktigt att använda ) så en bra daily cleanser här som jag tar med och tvättar ansiktet med i duschen. Duschcream har jag mest denna här

Det var så jäkla kul och skönt att simma!! Jag är så glad att jag åkte dit, det bästa jag gjort på länge. Det där med gym är inte min grej riktigt, x-fit som jag körde förr är lite för tufft just nu men vattengympa passar mig perfekt och så simma lite efteråt. Nu hoppas jag inspirera mannen att följa med så kan vi testa gymmet och simma tillsammans. Det vore kanske bra att lyfta lite tyngder men jag behöver lite draghjälp där.

När jag var klar och hade simmat och skulle gå in i omklädningsrummet så står dörren öppen och jag kliver bara in och när jag tittar upp så står jag i herrarnas omklädningsrum med några nakna karlar. Ha, ha så typiskt mig. ”Hoppsan sa jag , det är första gången jag är här så jag gick fel”. Blev ju en del skratt i alla fall. Nu lär de minnas mig till nästa gång 🙂

Hela dagen sedan kändes så skön både i kroppen och psyket så det där med motion är så viktigt. På eftermiddagen satte jag mig här och tittade ut på mitt skitiga fönster och min utsikt för att jobba.

Jag hoppas inspirera någon annan att prova något nytt att inte vara så rädd och sätta upp hinder. Nu har jag keramiken, kören och simhallen att åka till och jag träffar nya människor som är nya saker för mig just nu osv Det känns kul!

Ja lite vanliga mobilbilder fick det bli idag, allt behöver inte vara tjusigt och perfekt. Visst? Nu ska jag sätta lite fart här och åka på keramiken i eftermiddag så ska min son bjuda mig på middag och jag kan hjälpa honom med lite städning. Det blir en mysig dag trots snön som faller.

Ha en fin dag🌼

Kram Lotta

Vårnyheter

Snygg väska här
Blus här
Linne här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”I herrarnas omklädningsrum”

 1. Hej Lotta, åh vad glad & peppad jag blir av dina inlägg. Det är så himla roligt att följa både din blogg & instagram. Du bjuder på allt mellan himmel och jord. Och som du skriver, allt behöver inte vara så himla perfekt jämt, så sant! Oftast ställer vi själva så höga krav på oss. Det har jag slutat med nu, finns så mycket annat att lägga tid och kraft på. Har länge tänkt jag ska gå iväg och simma, men kommer inte iväg. Men nu efter ditt inlägg ska jag med våga. Simmade för ett par år sedan och det var så härligt både för knopp och kropp. Ha en fin dag! Kramar från Norrland

  1. Anne-Charlotte

   Tack för en massa snälla ord. Ja hoppas du kommer iväg och simma, jag ska dit imorgon igen och det ska bli så skönt. man blir glad av att träna lite. Kram Lotta ☀️

 2. Haha, så det kan bli med besöket i herrarnas omklädningsrum. Låter som ett härligt pass. Det är så trevligt med människor som är öppna och bjuder in. Sådant gör mig glad.

  1. Anne-Charlotte

   Ja man får skratta åt det så går det bra. Imorgon ska jag dit igen på vattengympa 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *