Hej gymmet nu kör vi

Innehåller annonslänkar

Det känns så bra och härligt och 2022 nu ska jag fånga dig. Jag har samlat energi så länge för att kunna börja göra saker igen och funderat mycket på mitt 2022. Så idag har jag äntligen varit och köpt gymkort.

Jag har tränat en del men efter vi flyttat så har jag aldrig riktigt fått rutin på det igen, sedan frozen shulder i mina armar osv och så jobbigt med min hjärntrötthet, men nu nu är jag redo att komma framåt igen. Jag vill träna och få rutin på det.

Nu ska jag göra saker igen och träning kan aldrig vara fel. En investering som ger glädje och jag vill vara hon som tränar för jag mår så bra då. Nu ska jag bara kika om träningskläderna passar 🙂 Ja några kilo upp är det men inte så många. Ja det handlar inte så mycket om kilo. Det handlar om att röra på sig, skaffa sig rutiner och ha intressen som är bra för mig.

Det är lite tufft nu tycker jag med allt det mörka utomhus. Man längtar liksom ihjäl sig efter de där solglimtarna och allt det gröna så man får jobba mycket med sitt mindset. Hitta saker som ger energi och tänka positiva tankar som lyfter en.

Blus

Jag var också på ett ärenden när jag ändå skulle köpa gymkort och så hämtade paket. Min jacka är lagad också men jag köpte herr small så vi funderar ändå på om Kalle ska ta denna så jag köper en damjacka istället, den här sitter bättre på Kalle än på mig.

Älskar min väska som jag köpte i Marrakech det var en häftig resa. Har börjat drömma om lite resor igen och upplevelser.

I paketet låg en deo ( superbra den utan alkohol och bra för kroppen) testar en ny Remover med tips från er och så D vitamin droppar som vi tar varje dag denna mörka tid.

Nu är det visst hockeykväll vid tv:n för Kalle och då brukar jag pyssla med mitt. Kolla på träningskläder 🙂 och skor.

Ha det så bra

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hej gymmet nu kör vi”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *