Hej då julen

Innehåller annonlänkar

Jag håller på att plocka ihop julen och det blir skönt att få lite ordning på torpet även om jag älskar julen detta år. Det har varit så himla mysigt med allt pysslande, jag har verkligen njutit av det utan noll krav på någonting. En sådan jul önskar jag mig nästa år också.

Jag ser ut som ett litet troll och favoritpyjamas och skön jultröja på, jag har alltid myskläder när jag är själv hemma. Jag ska plocka ordning här och gå en promenad med Pettson och så fortsätta med att plocka ner tomtar och ta ut granar. Det får ta sin lilla tid det här.

Jag lyssnar också på vinterprat, jag har lyssnat 2 gånger på Clara för första gången blev jag så trött så jag somnade, jag har lärt mig att passa av som hon pratar om. Nu ska jag lyssna på Jenny Strömstedt. Jag tänker ofta på farmor och farfar när jag lyssnar på sådana här program och sedan ut och matar fåglarna. Mycket kommer tillbaka av det man själv upplevt som barn.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Idag tipsar jag om blommiga blusar här, här och här och stickade tröjor i vårfärger här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hej då julen”

  1. …Att linda in julsakerna och paketera – för att tas fram nästa år igen!
    Och nu har vi andra årstider framför oss – där framför oss, framöver…

  2. Ja visst är det rofyllt att få gå omkring i sin ensamhet medan man städar undan julen (som en slags meditation)?! Hoppas att du hade en skön stund med bara dina egna tankar? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *